Les esperances posades en les eleccions del 21 de desembre – Ceo

Les esperances posades en les eleccions del 21 de desembre

Les eleccions del proper 21 de desembre és un fet de transcendència a Catalunya, ja que es tracta de les eleccions que es realitzaran després que l’antic cap de govern, Carles Puigdemont, fos destituït.
Les esperances de tota una comunitat estan posades en el qual el pròxim govern català pugui fer un treball en on el principal interès sigui el benestar dels catalans, com ho és l’interès dels serrallers de la comunitat.
Els serrallers vetllen perquè la seguretat de tots els catalans sigui la millor, i és que aquesta clar que aquesta és una comunitat on hi ha encara moltes situacions que s’han de corregir i en les quals cal treballar, com ho és la matèria de seguretat .
És molt important que el pròxim govern compleixi tot el que promet avui, ja que molts catalans es van sentir decebuts de l’antic govern, i no és que no hagi complert les seves tasques, sinó que fallada en una ella, el voler imposar la independència.
Potser el tema de la independència era prioritat per a molts catalans, però també és cert que es tractava d’un tema molt delicat, el qual havia de considerar molt abans de poder imposar-lo, per això és que molts condemnen l’actuació de Puigdemont en aquest sentit.
Avui dia aquests polítics tenen molta influència en molts catalans, els que pensen que Puigdemont, els Jordi i tots aquells que van estar a favor del procés d’independència, van actuar com ho haurien de fer.
És de considerar que aquesta comunitat té molts problemes per resoldre, i és que no és fàcil ser una de les comunitats més pròsperes d’Espanya, ja que aquesta prosperitat cal mantenir-la i resoldre els problemes socials.
Per a molts, l’actuació de Puigdemont no va ser la millor, ja que és cert que la independència era un tema pendent per als catalans, però en primera instància cal pensar en el benefici del poble abans d’actuar.
Falta veure si els catalans seguiran apostant per tenir la independència, o per tenir una nació sòlida, la qual encara que sigui comunitat autònoma dependent d’Espanya, pugui ser la comunitat que tots volen tenir.
L’important és que Catalunya sigui una comunitat on tots els catalans tinguis clares oportunitats i és que el més important no és ser independent, sinó ser una comunitat on els catalans puguin tenir benestar.
Parlant de benestar aquest ha de ser un dels principals objectius del pròxim president de Catalunya, i és que més enllà de les seves interessi polítics personals, ha de vetllar perquè tots els catalans puguin estar bé, que se sentin satisfets amb viure en la seva comunitat.
Sera tot un repte per al proper cap de govern català el poder unir tots els catalans, aquells que està a favor o no de la independència, i és que aquest és un dels majors problemes als quals s’enfronta avui aquesta comunitat espanyola.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *